Google+ Followers

Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.


SaLuSa 4-March-2011

Followers

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

Wednesday, June 29, 2011

June 17,2011

De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies

17 juni 2011
De groeten van de Federatie:


Zoals jullie gezegde luidt: “we springen uit ons vel” “van opwinding dat het evenement van Onthulling niets is tegengekomen dat zorgt voor verdere vertraging of ons zelfs tijdelijk afleidt van onze plannen. Er is hier veel opwinding dat we eindelijk en binnenkort onderweg zijn en het proces ingaan van onze ontmoeting en jullie opgaan naar Ascentie.

Activiteit is hier steeds zeer hoog. Iedereen heeft zijn “opdracht” en iedereen is druk en werkt op elkaar in om op zijn plek te krijgen wat nodig is voordat de sluizen opengaan. We wachten op een goddelijk woord voor de laatste wenk dat ons in beweging laat zetten waarvoor we al heel lang gepland hebben.

We herinneren jullie in deze komende dagen aan jullie doelstelling om elkaar rustig te houden, om met degenen te praten die niet ingewijd zijn wat deze gebeurtenissen werkelijk inhouden en hoe jullie dit “al veel langer hebben zien aankomen” dan zij dat deden. Jullie kunnen, door je voorbeelden van Liefde en Medeleven, de waarheid vertellen van ons verschijnen als wij onszelf laten zien na Disclosure/Onthulling. We rekenen op jullie dat jullie op koers blijven en de leraren worden van liefde door je voorbeeld, ongeconditioneerd en met compassie. Op die manier kunnen jullie elkaar leiden door de onrust van Eerste Contact heen en werkelijk jullie zelf onthullen als de Lichtwerkers die jullie zijn.

Eenvoudig gezegd, we houden van jullie. Dank jullie voor al je werk wat dit betreft en voor een taak die jullie goed hebben gedaan.

Wees in vrede


Channeller: Wanderer of the Skies


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Steve Beckow: Ascentie – “Wat als?”