Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.


SaLuSa 4-March-2011

Followers

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

Friday, June 22, 2012

22:06:2012De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies
22.06.2012
De groeten van de Federatie:

Er is veel zin van hoop die zich op jullie wereld ontwikkelt terwijl jullie collectieve gedachten zich focussen op de arrestaties van de Illuminati en de her opbouw van jullie financiële stelsel. Dit is zoals het bedoeld werd. Ze worden nu over jullie wereld uitgespeeld op een georkestreerde wijze die jullie zou overweldigen door zijn strategische ontwikkeling als je zijn diepte en adem zou kennen. We zijn hier om te spreken over dat wat we kunnen zonder acties in gevaar te brengen die reeds spelen die jullie in de komende weken in vervulling zien gaan.

Bereid je voor op grote bewegingen van informatie over jullie hele wereld die hen zullen focussen die geen afstemming hebben met wat jullie de hele tijd al bewerkstelligd hebben. Dit zal de volgende, en tot nu toe de grootste, massale ontwaking zijn van individuen die in het proces tot nu toe in slaap zijn gebleven. Deze informatie zal uit vele bronnen komen, inclusief jullie media, die pas zijn begonnen om de overheersing van de Illuminati over die informatie uit te pluizen. Waarheid rolt over degenen die dit weerstaan en zij die altijd gewild hebben dat deze informatie ‘naar buiten kwam’ zien nu geen belemmering meer voor hun daden om dat te doen. Dit druppelsgewijze nieuws zal nu de sluisdeuren van informatie openen die een voorbode zijn voor de onthulling.

Inderdaad hebben wij de hand gehad in die raketlancering die het nieuws bracht en het is nu overvloedig duidelijk dat er geen vergeldingsacties zullen komen van militaire schurken operaties naar onze acties in de wereld. Daar ‘vreeshandelaren’ zullen veroorzaken dat velen zich op nucleaire wapens gaan richten en hun mogelijke gebruik bij terroristische activiteiten, zeggen wij, zoals we altijd geadviseerd hebben, dat er helemaal niets is te vrezen.

Jullie natie IJsland wordt gebruikt als een testgrond voor het uitrollen van financiële strategieën voor verbetering van jullie planeet. Het zou wijs zijn om, wat dit betreft, hun progressie te volgen, omdat dit het lot zal zijn, binnen korte tijd, van alle naties. We hebben jullie altijd raad gegeven dat zo’n actie nooit zal komen van grotere machten en naties van de wereld, maar ze zullen dicht achter elkaar aankomen als eenmaal de acties met hun domino effect zullen beginnen.

De tijd om te twijfelen is aan zijn eind gekomen. De tijd van hoop is begonnen. Nu zullen jullie werkelijke verandering beginnen te zien, tastbaar en waar te nemen voor iedereen. Deze zaken zullen zo snel komen dat ze je hoofd doen tollen. Houd vol voor het begin van het begin. En als die veranderingen komen, dan zal Gaia reageren op jullie hoop en liefde. Zij maakt reeds veranderingen die allen zullen ten gunste komen. Er zijn nog verscheiden meer massale aardbevingen die gaan gebeuren, maar allemaal met minimaal nadeel voor het leven, als die veranderingen doorgaan.

We zijn voor altijd met jullie, onze familie. We kijken uit naar onze her-vereniging en de kans om met jullie onze liefde en opwinding voor jullie toekomst te delen.
Wees in vrede

Channeller: Wanderer of the Skies
   
Vertaling: Winny  


Translations

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Steve Beckow: Ascentie – “Wat als?”