Google+ Followers

Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.


SaLuSa 4-March-2011

Followers

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

Saturday, February 18, 2012

18:02:2012


De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies18.02.2012
De groeten van de Federatie:

Vandaag spreken we over een versnelling die op ieder niveau van jullie werkelijkheid gebeurt. Het is geen ‘versnelling’ van tijd als jullie dat misschien denken. Soms is het gewoon een manier van jullie waarneming en niet van de “werkelijkheid” van de tijd zelf. We spreken eerder over een versnelling van alles dat in de grond het weefsel van werkelijkheid van jullie wereld is.

Er worden grote geluiden gehoord aan jullie hemelen. Die zijn echt, ze gebeuren, en ze zijn deel van dit versnellingsproces. Het wordt zeer duidelijk voor iedereen aan de macht dat alles wat ze gezien hebben in de technologieën van hun tijd, werkelijkheid wordt rondom hen. Die geluiden zijn weer een volgende niveau van ontwikkelingen naar het proces dat de blijvende veranderingen zal brengen waar jullie op gewacht hebben. Maar deze veranderingen zullen niet met enorme sprongen komen. Ze zullen geleidelijk komen, maar onmiskenbaar.

De versnelling zal ook de manier beïnvloeden die er op ieder niveau is in jullie werkelijkheid. Jullie zullen meer en meer merken en minder en minder woorden spreken om een bedoeling over te brengen. Jullie technologieën die jullie helpen bij communicaties ondergaan ook veranderingen van zichzelf. Weer een “doorbraak” technologie zal weldra aangekondigd worden die de radiogolven zal beïnvloeden die gecommuniceerd worden over de planeet.

Schepping door gedachte in de stoffelijke werkelijkheid wordt ook beïnvloed door de versnelling. De tijd tussen de schepping van de gedachtevorm en zijn manifestatie in de 3de dimensionale werkelijkheid is zodanig korter geworden dat jullie nu in staat zijn om de intenties te manifesteren op een meer effectieve schaal. Dit zijn enkele voordelen van hoger dimensionaal bestaan die jullie kant uitkomen.

En terwijl deze veranderingen vast worden in jullie werkelijkheid en jullie collectieve denken zich aanpast zodat ze “natuurlijk” en “allerdaagse” gebeurtenissen worden, kunnen wij ons proces van Disclosure/Onthulling ook beginnen. Veel zaken moeten binnenkomen in het spel zodat deze dingen kunnen gebeuren. Wij maken ons gereed voor de volgende fase van onze geplande strategie voor onthulling. Dit brengt veel meer dingen met zich mee dan hier kan worden uitgelegd. Maar jullie kunnen een meer persoonlijke benadering naar ons bestaan verwachten dan jullie gewend waren in het verleden. De rest zal zichzelf wel ontvouwen.

Verwacht een grote aankondiging in de financiële markten die, ten eerste, geen betrekking lijkt te hebben tot iets wat jullie gevolgd hebben. Het zal uiteindelijk bewijzen de inleidende schreeuw te zijn die de eerste van veel veranderingen in grote gebieden van jullie werkelijkheid zal beginnen met een waterval van gebeurtenissen die de norm zullen worden voor de komende maanden.

Houd altijd je hart en je liefde voorin je denken. Draag ze uit en ze zullen terugkeren om jullie te koesteren en te beschermen door deze moeilijke tijden heen. Wij blijven altijd in bewondering voor jullie en je vermogens. Wij zijn maar een gedachte ver weg.

Wees in vrede
Channeller: Wanderer of the Skies
   

Vertaling: Winny  


Translations


http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC 
     http://greeckwanderer.blogspot.com/  - GREEK
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - SLOVENSKÝCH/SLOVAK
     http://greeckwanderer.blogspot.com/  - GREEK
 http://wandererinslovensko.blogspot.com/ - SLOVENSKO/SLOVENIAN
http://lugandawanderer.blogspot.com/- LUGANDA 


Dear Readers,
 We are looking for new translators  English-Indonesian + English-Korean
  for Wanderer’s messages and English-Korean for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Steve Beckow: Ascentie – “Wat als?”