Google+ Followers

Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.


SaLuSa 4-March-2011

Followers

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

Wednesday, January 4, 2012

04:01:2012De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies

January 04 ,  2012
De groeten van de Federatie:


Er is veel ‘gaande’ vandaag op jullie wereld, zoals het gezegde luidt. Houd je ogen op de bal gericht omdat zij die van Licht schijnen te zijn het misschien niet zijn en zij die de Illuminati lijken te dienen, misschien in feite jullie verrassen. We hebben onze bescherming uitgebreid naar degenen die het in deze tijd het meest nodig hebben. En we hebben de massale pogingen van Illuminati gestopt voor een groot conflict in de wieg van jullie beschaving. We kunnen dit niet laten gebeuren daar plannen voorwaarts moeten gaan naar het onvermijdelijke.

In onze raden hebben we mensen gebracht waar we mee in contact zijn geweest via de diverse facties van de Federatie om hun visies te bespreken over hoe we het beste de diverse zaken kunnen benaderen waar heden jullie Lichtwerkers bij betrokken zijn. Zij hebben ons hun kennis en gedachten gegeven en wij hebben die in ons totale plan opgenomen.

Veel van jullie leiders in de politiek zijn misleid te denken dat ze nog een “kaartje voor de boot” hebben als de “eindtijden” waar ze toe geleid zijn te geloven, zullen plaats vinden. Niemand heeft hen verteld dat hun toevluchtsoorden verwoest zijn dus gaan ze door om hun verderfelijke wettelijke regelingen door te drukken naar hun volk terwijl ze zelf zalig onwetend zijn van dat de consequenties van hun daden persoonlijk zullen zijn. Zij denken foutief dat ze een plek hebben om naar toe te gaan. Als zij bewust worden gemaakt van het feit dat ze met de massa’s samen zullen lijden, zal hun verbazing over het bedrog dat aan hen bedreven werd, terugkeren naar degenen die dit schiepen en jullie zullen dan de vernietiging gaan zien van de vele verkeerde zaken die door deze groep mensen werd begonnen.

De intensheid van het drama dat zich op jullie wereld ontvouwt zal buitengewoon toenemen in de komende maanden. Wat jullie dachten dat heden een ongelooflijke onthulling was zullen ‘peanuts’(bagatellen) zijn vergeleken met wat er morgen gaat gebeuren, in grootheid van gebeuren en ook in intensheid van gevolgen. Zaken zijn zich aan het ontknopen met een ongeëvenaarde snelheid en alles volgens plan.

Wij bespreken zelf nog de diverse technologieën die aan jullie worden vrijgegeven na Disclosure en in welke volgorde ze zouden moeten worden onthuld. Terwijl dit een kleine zaak lijkt te zijn voor enkelen van jullie, is het werkelijk belangrijk om de onderlinge verbondenheid te begrijpen van technologieën die we bezitten en hoe ze jullie uiteindelijk zullen beïnvloeden. Of technologieën worden onthuld die toegang geven tot wat jullie de Akasha ‘records’ (registratie) noemen, voordat teleportatie apparatuur wordt onthuld of te samen met ‘replicatie machines (kopieerapparatuur)’ worden onthuld, dat is geen kleine zaak voor ons. Zoals we jullie vaak hiervoor verteld hebben, wat voor jullie is gepland, wordt tot het allerkleinste detail gedaan en om redenen dat, het meeste deel alleen duidelijk zal worden na Disclosure.

Wij zeggen tegen jullie, hef je geest op, wees Licht en Vreugde, want jullie allemaal verdienen deze gevoelens. Wij zijn voor immer vol ontzag voor jullie vermogen om terug te keren uit de duisterste plekken waarin jullie dimensionale werkelijkheid jullie meeneemt. Het is een kunststuk dat achtenswaardig is in jullie status tussen ons. Jullie zijn, voor ons, koninklijk. Wij worden bemind door jullie vanwege jullie bescheidenheid wat dit betreft. Wij wensen jullie slechts Liefde en Vreugde terwijl jullie voor deze laatste momenten vóór het onvermijdelijke in afwachting zijn.
 
Channeller: Wanderer of the Skies

              

Vertaling: Winny  


Translations

http://wandereroftheskiesrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN


Dear Readers,
 We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian
and English-Hebrew for Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Steve Beckow: Ascentie – “Wat als?”