Team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.


SaLuSa 4-March-2011

Followers

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

Thursday, October 27, 2011

October 25, 2011



De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies

October 25 ,  2011




De groeten van de Federatie:


We keren terug met meer nieuws voor jullie in deze ten einde lopende dagen voor Disclosure. Er is reeds een grote beweging over jullie Aarde, in alle aspecten van het Ascentie proces. Meer en meer mensen worden wakker. Sommigen zijn nog wat “slaperig” en zien alleen het begin van de waarheid. Anderen schudden nu de laatste overblijfselen van de slaap af, zij zien precies helderder wat er in hun levens gaande was door de krachten die zich nu snel overgeven aan het Licht. Ascentie zal jullie naar ongelooflijke hoogtes brengen en jullie zullen uiteindelijk de grote en machtige spirituele wezens worden waar je voor bedoeld werd.

Merk hoe jullie gedachten van twijfel over je bestaan nu naar concentratie gegaan zijn op de vele aspecten van deze beweging die al onderweg is en waarover we jullie al die lange jaren hebben geïnformeerd. Het is een teken dat er geen tijd meer is om te twijfelen. Er is nauwelijks nog genoeg tijd om de enormiteit in te schatten van wat er op deze tijd over jullie globe aan het gebeuren is. Jullie hebben een grote taak ondernomen en we zijn trots op jullie inspanningen om door te gaan tot aan het einde.

Weldra zal jullie werk en deze boodschappen een veel groter gehoor bereiken dan zelfs jullie ooit zouden gedacht hebben wat mogelijk was in deze fase van het spel, vanwege diverse factoren die heden worden uitgevoerd in jullie media en regeringskanalen. Dat zal een groter “verkeer” toestaan naar plekken/sites die een begrip promoten van deze boodschappen en de weg naar Ascentie. Dit houdt verplichte “training” in van insiders die materiaal van het internet gebruiken van die sites. Wees bijgevolg voorbereid.

Daar we geen datum onderschrijven, voor Disclosure noch of voor Ascentie, is elke datum net zo goed omdat jullie gedachte-bedoelingen hun werkelijkheid scheppen. Wij zijn voorbereid om naar Disclosure te gaan volgens de plannen die wij hebben nu al een lange tijd hebben ontwikkeld.

Jullie zullen weer verbaasd staan in de komende weken bij het regelrechte aantal van onze ruimtetuigen die onthuld worden aan jullie hemelen. De complexiteit van de toestellen, hun maat en uitvoering zullen alleen maar beter worden als de tijd verder gaat. Dit is ook een helder teken van dat het gaat gebeuren wat we jullie vertellen. Wij “voeren het” proces van Disclosure op omdat we moeten. Het is nu noodzakelijk en we hebben er geen alternatief voor. Maar jullie progressie in jullie protesten en demonstraties doet ons genoegen want die hebben de gedachtepatronen verhoogt van ware verandering bij jullie. Nu we dit zich hebben zien ontwikkelen uit zichzelf, is ons toestemming gegeven om verder te gaan met onze eigen plannen, wat dit betreft.

Verwacht veel in de komende paar weken en jullie zullen niet worden teleurgesteld. Disclosure staat op jullie drempel. Als het aanklopt, verwelkom dit dan met open armen want het luidt een werkelijk nieuw paradigma aan voor jullie bestaan. Er zullen binnenkort verdere onthullingen komen van individuen uit jullie Binnenste Aarde die met veel soorten bewijs zullen komen dat nodig is om het bestaan te bewijzen van jullie verloren relaties. Dit komt in myriaden vormen, dus let nauwgezet op deze ontwikkelingen. Houd de mogelijkheden die voor je staan open en jullie zullen de komende dagen werkelijk opgewonden en waardevol vinden.
 


Wees in vrede. 






Channeller: Wanderer of the Skies


              

Vertaling: Winny
  


Translations

http://wandereroftheskiesrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN







First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Sunday, October 16, 2011

October 14, 2011



De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies



October 14 ,  2011




De groeten van de Federatie:


We komen weer terug om de gaten te vullen in de informatiestroom die jullie de laatste tijd hebben gekregen. Het schijnt dat meer en meer op jullie wereld aan het gebeuren is en dat die zaken waarvoor jullie je hebben voorbereid, zich in een snel tempo staan te versnellen. Zo is het ook ontworpen. Jullie bevinden je nu aan het begin van de veranderingen die plaats vinden waarover al zolang is gesproken. Dat alles zo oproerig is, komt omdat het nou eenmaal zo is.

 

De Illuminati hebben enige tijd geprobeerd om vast te stellen wat wij van plan waren en wat onze plannen waren voor de toekomst van de mensheid. Ze hebben op elke denkbare manier deze informatie proberen vast te stellen. Ze hebben geprobeerd om degenen te monitoren waar wij al die jaren contact mee hebben gehad; ze hebben geprobeerd om onze vaartuigen naar beneden te schieten, niet alleen voor de technologie maar ook om de kans om toegang te krijgen tot een Federatielid in de hoop om informatie “uit die entiteit te trekken” en ze hebben psychische strijders gebruikt om telepathisch “ te luisteren” naar wat onze activiteiten zijn terwijl we rond jullie wereld draaien, en van onze diverse bases. Wat dit betreft, zij verwachtten niet dat onze technologie ‘veraf kijken” kon opsporen blokkeren als we dat willen. Op elke manier hebben ze dat geprobeerd en ze zijn er niet in geslaagd.

 

De verjaardag/verjaring van onze “datum” die jullie drie jaren geleden werd gegeven (= 14 oktober ’08) is net voorbij. Deze datum werd om een aantal redenen gegeven. Terwijl we echt de bedoeling hadden om die datum te eren, wisten we ook dat het snel exact door de Illuminati zou worden gemonitoord en daarom observeerden wij wat zij deden als antwoord daarop en waarom ze dat deden. Meer details hierover kan nu in deze tijd niet worden gegeven. Wij zijn desondanks in staat geweest om op al de bewegingen vooruit te lopen, welke door de Illuminati gemaakt kunnen worden, gegeven de beperkte mogelijkheden van handelen.

Overal wachten Lichtwerkers en zien uit naar een uiterlijk teken dat voor de plannen uit gaat. Wij zeggen, kijk nu om je heen, want alles dat je ziet is deel van dit plan en een opvallend teken. De vernietiging van de ondergrondse bases, de grote aantallen mensen die over jullie hele wereldbol in protesten bijeen gekomen zijn tegen onrechtvaardigheid, de reflecties van de media op deze gebeurtenissen, de reacties van de elite en een veelvoud aan andere feiten zijn daar buiten al zodat jullie dat zien. Blijf je gericht houden op Disclosure op een positieve en besliste manier en het zal gebeuren.


 

Er zal binnenkort nog een “correctie” komen in de stroom van Gaia’s energie en dat zal ten gunste van haar weer meer energie brengen. Jullie zullen niet in staat zijn om die impact te negeren maar het komt niet uit de verscheidenheid die door mensen is gemaakt en er is geen noodzaak voor vrees of paniek. Dus blijf gebeurtenissen gadeslaan in jullie media over de behandeling van veelvoudige sightings(waarnemingen) die over jullie wereld gebeuren. Er is een subtiele verschuiving op de manier waarop dit nieuws wordt gepresenteerd. Het zal de manier beïnvloeden waarop in de nabije toekomst, grotere dingen worden besproken en uiteindelijk uitwerken als een baken voor verandering in deze zaken.


Wij denken altijd aan jullie in deze laatste momenten die voeren naar de grote veranderingen op jullie wereld. Wij zijn trots om jullie broeders te zijn en zenden jullie onze liefde.

Wees in vrede. 







Channeller: Wanderer of the Skies


              

Vertaling: Winny
  


Translations

http://wandereroftheskiesrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN









First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Sunday, October 9, 2011

October 7, 2011



De galactische federatie van licht door Wanderer of the Skies

October 7,  2011




De groeten van de Federatie:


Er is in deze dagen veel aan het gebeuren op jullie wereld. Je kunt overal protesten zien terwijl jullie ontwaken voor de energie van liefde. Er is ook veel aan de gang in jullie wereld achter de schermen. Wij hebben groot nieuws om met jullie te delen terwijl we jullie voor altijd in onze gedachten houden en jullie onze liefde sturen in deze moeilijke dagen die leiden naar Disclosure(Onthulling)



De ondergrondse bases waarover we spraken een tijd geleden, die de facties herbergen van de Illuminati die de meeste weerstand schiepen tegen deze veranderingen, zijn inderdaad verwoest zonder verlies aan leven, hebben we kunnen ontdekken. Een duidelijke boodschap is naar enkele van de bergplaatsen gezonden voor overeenkomsten die reeds op hun plek zitten voor de overgave van de Iluminati en hun capitulatie in jullie aangelegenheden. Andere bronnen zijn begonnen om over deze gebeurtenissen verslag uit te brengen en de Illuminati hoeven geen bevestiging van wat er gebeurd is. Die boodschap, zoals wij gemonitord hebben via de emoties en gedachten van hen die erdoor beïnvloed werden, werd nogal krachtig ontvangen. Ze zijn er zich nu bewust van dat er geen alternatief is en dit is hun einde.



Terwijl meer en meer van de slaafse volgelingen van die groepen zich van hen afkeren in deze laatste uren, verkrijgt de stuwkracht naar een vrije wereld snelheid en kracht. Jullie zullen in de komende dagen hier meer van zien. Inderdaad hebben we jullie al eerder gewezen op dat diverse sleutel media hoofden hun deals hebben gemaakt om een open toegang te verkrijgen naar de waarheid en jullie zien nu meer accurate melding van wat er op de wereld gaande is. Nog belangrijker is, jullie gaan nu meer informatie naar je zien toekomen waar vroeger nooit over werd gesproken.



Jullie leiders hebben inderdaad Disclosure voorop hun agenda gezet en het is voor veel landen momenteel een prioriteit. Er is grote stilte in de hallen van macht over de wereld terwijl degenen die wachten op orders om het disclosure proces te beginnen, hun collectieve adem inhouden. Veel niveaus van de regering zijn betrokken bij dit proces en er is veel begrip bij veel naties dat de tijd nu is gekomen. Dit is een goede zaak. Dit bereidt het pad voor, voor degenen die dit besluit moeten maken tot een feitelijk weten, dat wat zij doen het juiste is, het ware is, en uiteindelijk is dit het meest belangrijke dat ze ooit doen voor het menselijke ras. Het is tijd. Zie die al zo lang hebben gekletst over dit besluit, zijn zich nu zeer bewust van de consequenties om disclosure te laten plaats vinden en de noodzaak om het nu, meer dan ooit, te laten gebeuren. Wij hier wachten opgewonden op dat het proces begint. Wij hebben de gedachten gemonitord van al jullie leiders en er is grote eenstemmigheid dat de tijd is gekomen.

Wij hebben, als antwoord onze verschijningen aan jullie hemelen laten toenemen en meer en meer menen zien onze schepen en kunnen hen niet met prozaïsche termen verklaren. We gaan verder op een nog groter niveau, met meer dichtbij contact en meer frequente onthullingen op jullie hele planeet. In feite, voor degenen die statistisch deze ‘sightings’ registreren, zullen de aantallen buitengewoon toenemen. Houd je ogen op de hemelen gericht als wij ons voorbereiden om jullie te verbijsteren met onze schepen, een prélude van onze komst in Vrede en Liefde.

Wees in vrede. 







Channeller: Wanderer of the Skies

00000000

              

Vertaling: Winny
  


Translations

http://wandereroftheskiesrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN








First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Steve Beckow: Ascentie – “Wat als?”